Alles op maat

RENOVATIE

Renovatie of renoveren betekent eigenlijk het door nieuwbouw vervangen na sloop. Deze term wordt ook wel gebruikt voor het geheel moderniseren van een bestaand pand. Bij een renovatie wordt er vaak voor gekozen het karakter en de originele uitstraling van de woning te behouden.

Heeft u plannen voor een renovatie?

Binnen- en buitenkant

Voor de buitenkant gaat het om het vervangen van kozijnen, ramen en deuren. Het vernieuwen van boeidelen en gootstukken, gevelreinigingen en het opnieuw voegen van metselwerk. Binnen zijn er zeer veel mogelijkheden. Bij een oud pand kan het zijn dat de gehele binnenkant wordt gesloopt en compleet naar moderne maatstaven opnieuw opgebouwd dient te worden. Ook hierbij is het mogelijk dat de karakteristieke kenmerken bewaard blijven. Geluid en warmte isolerende verbeteringen worden toegepast, tussenwanden opnieuw opgebouwd, betimmeringen en lijstwerk vernieuwd. Installaties worden vervangen of verbeterd. Paneeldeuren worden hersteld en voorzien van nieuw hang en sluitwerk.

Goed op elkaar afgestemd

Alles onder één dak 

Bij Aannemersbedrijf Stoutenburg kunt u alle onderdelen van uw verbouwing onder één plek onderbrengen! Dit brengt vele voordelen met zich mee: alles wordt voor u geregeld en planning technisch wordt alles goed op elkaar afgestemd zodat u weer snel uit de verbouwrommel bent!

Weet waar u aan toe bent

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of bent u benieuwd naar de kosten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning!.

naar contact

Slide

T: +31 653 1990 55
E: info@stoutenburgbouw.nl