Alles op maat

AANBOUW/ UITBOUW

Extra ruimte creëren met een aanbouw

Uitbreiding, een uitstekend alternatief

In de praktijk kan uitbreiding van uw huidige woning een uitstekend alternatief blijken te zijn in plaats van verkoop van de desbetreffende woning. Een aanbouw is een uitstekende optie die u net die extra nodige meters woonruimte geeft.

Aanbouw in combinatie met verbouwing

In de praktijk wordt tijdens het uitbreiden van de woning met een aanbouw ook vaak de woonkamer
aangepast en/of gerenoveerd. Hierbij kunt u denken aan het toepassen van vloerverwarming en een nieuwe vloerafwerking zodat het één geheel wordt met de aanbouw. Ook het opnieuw spuiten van plafonds en/of afwerken van wanden behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is de begane grond weer helemaal representatief en heeft u extra woonruimte. Dubbel genieten!

Door onze flexibele instelling kan alles geheel naar eigen wens worden uitgevoerd.
Geheel afhankelijk van uw budget, kunnen wij uw verbouwing op diverse afwerkingsniveaus opleveren.

Goed op elkaar afgestemd

Alles onder één dak 

Bij Aannemersbedrijf Stoutenburg kunt u alle onderdelen van uw verbouwing onder één plek onderbrengen! Dit brengt vele voordelen met zich mee: alles wordt voor u geregeld en planning technisch wordt alles goed op elkaar afgestemd zodat u weer snel uit de verbouwrommel bent!

Weet waar u aan toe bent

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of bent u benieuwd naar de kosten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning!.

naar contact

Slide

T: +31 653 1990 55
E: info@stoutenburgbouw.nl